Presudio je Dinamu na Poljudu, a sada ga čeka novi ugovor

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.04.20. | 11:33

Neki u njega i dalje sumnjaju, ali Tudor mu vjeruje.

Jradi je u Split došao u ljeto 2018. godine iz norveškog Stromsgodseta, a ugovor mu se polako bliži kraju budući da je tada s Bilima potpisao dvogodišnju suradnju. Ipak, čelnici Hajduka ugradili su klauzulu u taj ugovor po kojoj mu se isti može produljiti (za iste uvjete) na dodatnih godinu dana, a SN saznaje kako će Splićani to iskoristiti.

Jradi je igrao za sve mlađe uzraste Danske (od U-16 do U-21), da bi od 2015. odlučio igrati pod zastavom Libanona za čiju je A vrstu skupio tri nastupa.

Ove sezone u Jradi je u HNL-u odigrao 24 utakmice, a može se pohvaliti s dva postignuta pogotka i četiri asistencije. Njegova tržišna vrijednost danas iznosi 800 tisuća eura, a Tudor vjeruje kako će u budućnosti imati velike koristi od njegovih usluga.

Podsjećamo, svoju najbolju utakmicu u Bilom dresu odigrao je na početku ove sezone (7. kolo 1.HNL) kada je Hajduk na Poljudu slavio protiv Dinama rezultatom 1:0, a upravo je Libanonac bio strijelac tog pogotka.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OhEUw-eBdW8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Bassel Jradi

Ostale Vijesti