PREPORUČAMO: Tri nedjeljne utakmice za nogometne sladokusce!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.11.16. | 10:21

Na svima bi moglo biti i bogato golovima...

Naš nedjeljni pregled tri utakmice koje danas ne bi trebali propustiti započinjemo s utakmicom – Jupiler lige!

ANDERLECHT - OOSTENDE (18:00)

Anderlecht i Oostende, sudar drugoplasirane i trećeplasirane belgijske prvoligaške ekipe jamči dobar susret. Obje momčadi, naročito Oostende u kojem je i naš mladi reprezentativac Antonio Milić puno daju, ali i primaju pogodaka. Gosti zabijaju u prosjeku 2.5 gola po susretu, dok Anderlecht u posljednje tri utakmice ima dva poraza i mora na svom terenu doći do bodova ako želi osigurati da im vodeći Waregem, koji dočekuje posljednjeplasirani Westerlo, ne podeblja postojeću prednost od tri boda.

Dakle, ogled s vrha belgijske lige u kojem bi po svemu sudeći mogao biti festival golova. Razlog više da okrenemo program na prijenos napete Jupiler lige.

SASSUOLO - ATALANTA (15:00)

Selimo na Apenine, gdje Sassuolo dočekuje ekipu s najboljom formom u Italiji, Atalantu. Gosti iz Bergama su u odličnom nizu, u posljednjih pet susreta došli su do četiri pobjede i jednog remija, pobjedivši putem Napoli i Inter. Gostovanje u Sassuolu im je iduća prepreka, a iako je Sassuolo za razliku od njih u silaznoj formi, jedna pobjeda bi mogla momčad Eusebia Di Francesca vratiti na pravi kolosijek.

Iako nominalno nisu domaćinska ekipa, Sassuolo će u megdanu s Atalantom zasigurno predstaviti svoj distinktivni nogomet za talijanske prilike, i učiniti ovo pravim ogledom za sladokusce.

TEREK - ZENIT (15:00)

I u hladnoj Rusiji nas očekuje jedan zanimljiv susret; Četvrtoplasirani Terek, koji nije poražen od sredine rujna i utakmice protiv Amkara, dočekuje ove sezone još neporaženi Zenit iz Sankt Petersburga. U Groznom inače ovu sezonu briljira donedavni igrač Rijeke, Bekim Balaj, koji je u 11 nastupa zabio čak 6 golova, a tu je i njegov suigrač, također bivši igrač Rijeke, Odise Roshi.

Zenit, koji je izjednačen sa Spartakom na vrhu, treba podebljati i gol razliku kako bi prestigao svoje protivnike u slučaju pobjede, stoga imamo više razloga zašto pratiti ovaj susret od 15 sati. 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: Action Images)


Tagovi

AnderlechtOostendeSassuoloAtalantaTerekZenit

Ostale Vijesti