Reuters
Reuters

Preokret u slučaju Boban: Ništa od povratka u Milan, želi ga još jedan talijanski velikan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.10.20. | 12:21

Bivši kapetan Vatrenih uživa veliko poštovanje na Čizmi.

Kako piše talijanski Il Coriere dello Sport, a vijest je prenio i Calciomercato, nekadašnjem kapetanu Vatrenih, Zvoni Bobanu, nije samo opcija eventualni povratak u Milan.

Legenda hrvatskog nogometa uživa veliko poštovanje na Čizmi, nedavno je i sam Ibrahimović izjavio kako bez njega on sada sigurno ne bi bio dio Milana, ali nakon određenih nesuglasica s klupskom politikom Boban je praktički potjeran iz kluba početkom ožujka ove godine.

Podsjećamo, njegov odnos s predsjednikom Gazidisom narušio se onog trenutka kad je Boban procijenio da predsjednik radi njegov posao i nije voljan dopustiti Bobanu da radi ono za što je bio plaćen. Konkretno, kamenčić spoticanja bila je odluka Gazidisa da kontaktira i pregovara direktno s Ralfom Rangnickom oko njegovog potencijalnog dolaska u Milan. Gazidis je, ispostavit će se kasnije, ispao dupli gubitnik. Naime, prvo je klub napustio Boban, a potom mu je i konačnu odbijenicu zadao i Rangnick.

Posljednjih nekoliko mjeseci pisalo se o Zvoninom povratku u Milan, ali izgleda kako je drugi najtrofejniji talijanski klub sada dobio konkurenciju iz talijanske metropole.

Naime, Il Corriere dello Sport piše kako Bobana sada želi i Roma.

Iako je u klubu gdje ga žele upražnjeno mjesto sportskog direktora, Zvone Boban i Umberti Gandini kandidati su za jednu drugu poziciju. Klupski čelnici zamislili su to na način da bi netko od spomenutog dvojca postao jedan od tehničkih direktora, svojevrsno 'ljepilo' između uprave i prve momčadi.

Dodajemo kako se više informacija o Bobanovom eventualnom dolasku očekuje u narednim danima, a izgleda kako je interes Rome itekako ozbiljan.


Tagovi

Zvonimir BobanMilanRomasportski direktor

Ostale Vijesti