Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Preokret u Koprivnici: Iskusni vratar ipak i u ovoj sezoni ostaje među Farmaceutima

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 15:19

Prošle sezone čak je osam puta sačuvao mrežu netaknutom.

Iako su prije nešto manje od tri mjeseca iz Slaven Belupa priopćili kako Ivan Ćović više neće braniti boje koprivničkog kluba, došlo je do preokreta i Farmaceuti su s iskusnim vratarom potpisali ugovor do kraja sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nakon isteka ugovora napustio je naš klub te u idućoj sezoni neće braniti naše boje. Čović je u Koprivnicu stigao kolovozu 2020. godine te je ukupno upisao 43 nastupa. Na terenu je proveo 3.930 minuta, a u 13 utakmica nije primio pogodak", poručili su iz kluba 24. lipnja, da bi jučer ipak potvrdili kako su dogovorili novu suradnju te da će mu ovo biti četvrta sezona u dresu koprivničkog prvoligaša.

"Sretan sam što ću i ove sezone svojim iskustvom pomoći Slaven Belupu. Drago mi je da ću četvrtu godinu u nizu biti u Koprivnici jer se ovdje osjećam kao kod kuće. Priključio sam se treninzima i vidio da imamo kvalitetu. Vjerujem da ćemo s novim trenerom samo rasti i da je odlična sezona ispred nas", rekao je Čović po potpisu ugovora.

Čović je rođen 17. rujna 1990. godine u Zagrebu, visok je 1,95 metara, a za Slaven je do sada upisao 43 nastupa. Prošle sezone branio je 20 puta u prvenstvu, primio 16 golova, ali je čak osam puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. (I.M.)



Tagovi

Ivan ČovićSlaven BelupoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti