Premiership počeo efikasno: Četiri jako lijepa pogotka u Stokeu! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.11.17. | 15:27

Počelo je 11. kolo engleske lige.

U prvoj utakmici današnjeg programa engleskog Premiershipa, Stoke i Leicester remizirali su u odličnoj utakmici 2:2. Leciester je dva puta vodio, a domaćini su dvama lijepim pogocima stigli do izjednačenja.

U prvih pola sata nije bilo previše uzbuđenja. Lisice su više napadale, a obranu domaćina probili su u 33. kada je Iborra lijepo pogodio nakon kornera svoje momčadi. Ubrzo je Iborra mogao udvostručiti prednost, da bi minutu kasnije do pogotka stigao Stoke. Domaćini su lijepo izigrali obranu Leicestera, a Xherdan Shaqiri odlično poentirao za 1:1.

Leciester je i u drugi dio krenuo bolje te su do novog vodstva stigli u 60. Ryad Mahrez je probio lijevu stranu Stokeove obrane i pogodio kroz noge Jacka Butlanda za novo vodstvo svoje momčadi.

No, vodstvo Leicestera trajalo je 13 minuta. U 73. Shaqiri je izveo korner, a Peter Crouch glavom efektno zabio za konačnih 2:2. Do kraja utakmice Leicester je bio bliže novom pogotku, čak su i zabili preko Kelechija Iheanacha, ali se Nigerijac nalazio u ofsajdu.

No, u posljednjoj sekundi Stoke je imao veliku prigodu da nakon kornera dođe do preokreta i pobjede ali je Kasprer Schemichel sjajno reagirao te je prva utakmica subotnjeg programa završila podjelom bodova.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Peter CrouchPeter Schmeichel

Ostale Vijesti