U nedjelju ih uveo u Primeru, u utorak ga nagradili – otkazom!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.08.20. | 15:09

Došao po plaću, a dobio papire.

Elche se u nevjerojatno zanimljivoj završnici druge lige u posljednjem kolu plasirao u doigravanje za ulazak u La Ligu.

U polufinalu Elche je kao šestoplasirana momčad prvenstva igrala protiv favorizirane Real Zaragoze, ali su se nakon dvije utakmice ukupnim rezultatom 1:0 plasirali u finale doigravanja.

Tamo ih je dočekala Girona, momčad koja je prethodno izbacila Almeriju, a 'Pacheta' je sa svojim igračima ponovio sve iz polufinala te je s ukupnih 1:0 osigurao ulazak u elitu.

Da bi stvar bila luđa, Elche je promociju osigurao u šestoj minuti sudačke nadoknade druge utakmice, a apsolutni junak bio je Pere Milla, 27-godišnji napadač kojeg je 'Pacheta' uveo u igru u 52. minuti utakmice.

Ovaj 52-godišnji stručnjak na klupi Elchea bio je od veljače 2018. godine, a ukupno je na klupi Elchea skupio 110 utakmica.

Prije dolaska u klub za kojeg je igrao i Mario Pašalić Paqueta je vodio Ratchaburi Mitr Phol FC, klub koji se natječe u tajlandskoj prvoj ligi.

Iako je ostvario veliki uspjeh, u klubu nisu imali previše razumijevanja za ovog trenera te su mu se odlučili zahvaliti na suradnji.

Ukratko rečeno, kako bi to najbolje objasnio omiljeni prijatelj Germania Sport kladionice i portala Germanija, Romano Oblinović, Pacheta' je došao po plaću, a dobio papire…

(foto: Screnhoot)

 


Tagovi

otkazElcheJose Rojo Martin Pacheta

Ostale Vijesti