Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Photo: Marko Jurinec/PIXSELL

Predsjednik Varaždina: “Nadam se da ćemo odgođeni susret na proljeće riješiti u svoju korist”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.12.23. | 10:46

Odgođeni susret je s Dinamom u Maksimiru

Proljetni dio sezone nogometaši Varaždina dočekat će na sedmome mjestu hrvatskog prvenstva s 21 osvojenim bodom iz 18 odigranih utakmica. Lani u ovo vrijeme varaždinska je momčad imala 22 osvojena boda iz 16 odigranih susreta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Predsjednik varaždinskog nogometnog prvoligaša Dražen Vitez zadovoljan je učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva.

“Jako sam zadovoljan odrađenom polusezonom. Kada je odlazio Teklić svi su govorili da ćemo imati velikih problema, međutim, dokazalo se da smo dobro angažirali kvalitetne igrače i ostvarili samo bod manje nego prošlu polusezonu i imamo utakmicu manje, a nadam se da ćemo taj susret na proljeće riješiti u svoju korist”, kazao je čelni čovjek kluba za Varaždinske vijesti, a ta zaostala utakmica 5. kola je protiv Dinama u Maksimiru (odgođena zbog više sile, Uefina novog rasporeda sraza Modrih s AEK-om), pa se Vitezova izjava može smatrati u najmanju ruku vrlo hrabrom. Termin će se saznati kad Modri ispadnu iz Europe.

“Dakle, možemo biti prezadovoljni kada uzmemo u obzir pehove koje smo imali jer istovremeno su bili ozlijeđeni Brodić, Vukušić i Drožđek, a i Šego je duže vrijeme muku mučio s ozljedama, međutim, i bez tih igrača osvojili smo 21 bod. Odigrali smo dosta utakmica neodlučeno, a žao mi je što neke od tih utakmica nisu otišle u našu korist jer smo imali rezultat u svojim rukama. Da je 10 bodova više jesen bi još ljepše završila, ali ne žalimo se previse”, dodaje Vitez te naglašava kako vjeruje u momčad u kojoj su trener Mario Kovačević i stručni stožer odradili svoj dio posla najbolje što su mogli.

“Nakon saznanja o bolesti našeg trenera Kovačevića to se reflektiralo i na svlačionicu. Nikola Šafarić je hrabro preuzeo vođenje momčadi na posljednje tri utakmice ove godine i momčad je pod njegovim vodstvom stavila šlag na tortu. Ušli smo po prvi puta u četvrtfinale Kupa, gdje ćemo igrati s Hajdukom, odigrali smo neodlučeno s Osijekom, iako smo trebali pobijediti, a u posljednjem smo susretu ove godine pobijedili u Velikoj Gorici, prezentiravši najbolju utakmicu u jesenskom dijelu sezone. Vjerujem da ćemo tim putem nastaviti i na proljeće”, poručioje predsjednik Nogometnog kluba Varaždin Dražen Vitez za Varaždinske vijesti. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dražen VitezNK VaraždinMario KovačevićNikola ŠafarićHrvatska nogometna ligaGNK Dinamo

Ostale Vijesti