Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Predsjednik Osijeka: "Pregovaramo s europskim velikanom oko Pampasa"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 09:20

Pobjeda nad Dinamom je odrađena kao da je to bio 'mačji kašalj', a sad je fokus ponovno stavljen na stadion od kojeg svi imaju ogromna očekivanja.

Iako u klubu nije ni pola godine, već sada se može ustvrditi kako je dovođenje Nenada Bjelice u Osijek bio pun pogodak.

Mađar na čelu kluba, Ferenc Sakalj, dao je svojem novom treneru sve ovlasti koje postoje kad je riječ o kadru i slaganju momčadi, a ta vjera u sve ono što Bjelica ima za ponuditi vratila mu se na način da je Osijek danas jedna od najboljih HNL momčadi. Igraju dobro, pri vrhu su prvenstvene tablice, a povrh svega sad su svladali i Dinamo u svojem Gradskom vrtu s uvjerljivih 2:0.

Imali su i Modri svoje prigode, mogla je utakmica otići u kontra smjeru, ali dovođenje igrača kao što su Bohar, Vuković i Mierez podigli su momčad za nivo više. Osijek, ako ne ove, onda definitivno sljedeće sezone može biti pravi kandidat za naslovom u HNL-u, a uz sve one dobre rezultate na terenu, klupski čelnici ne odmaraju ni kad je u pitanju Pampas.

Predsjednik Ferenc Sakalj jako je optimističan, što se da zaključiti i po njegovim riječima.

"Pregovaramo s jednim europskim velikanom kao potencijalnim sudionikom otvorenja Pampasa!"

"Gradnja stadiona i svih pratećih sadržaja, nakon određenih objektivnih razloga, opet ide prema planu tako da očekujem da će sve biti dovršeno do kraja 2021. Stadion treba gledati u kontekstu dodane vrijednosti i novog prostora koji oplemenjuje grad Osijek, ali i Hrvatsku. Nedvojbeno je da će s novim stadionom i kampom i klub dobiti jednu novu dimenziju i platformu za ostvarenje prije spomenutih dugoročnih ciljeva. Također, očekujemo da ćemo s novim stadionom imati priliku češće ugostiti hrvatsku reprezentaciju. Od otvorenja stadiona napravit ćemo događaj za pamćenje. Mogu vam reći da smo već u kontaktu s jednim od najtrofejnijih europskih klubova kao potencijalnim sudionikom događaja. Svakako će igrati naš Osijek, a to treba biti dovoljan poticaj svima"


Tagovi

Ferenc SakaljOsijekPampas

Ostale Vijesti