Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Predsjednik HNS-a došao dati podršku Kovačiću i Gvardiolu: "Vjerujem da će se nastaviti uspješan niz hrvatskih nogometaša u ovom natjecanju"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.12.23. | 14:02

Sastali su se u Jeddahu.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, sastao se u Džedi s hrvatskim reprezentativcima Mateom Kovačićem i Joškom Gvardiolom, piše na službenim stranicama HNS-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kovačića i Gvardiola u petak čeka ogled s Fluminenseom u finalu FIFA Svjetskog klupskog prvenstva koje je njihov Manchester City izborio pobjedom od 3-0 protiv Urawa Redsa. U tom dvoboju briljirao je Kovačić koji je postigao drugi gol za aktualne europske prvake, a protiv Fluminensea će pokušati postati prvi nogometaš koji je svjetsku titulu osvojio s tri različita kluba, nakon što je to već učinio s Realom i Chelseajem.

Podršku Kovačiću i Gvardiolu došao je dati i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je u Džedi sudjelovao na Summitu Fife.

"Možemo zaista biti ponosni na sve što naši nogometaši ostvaruju u međunarodnim natjecanjima proteklih desetak godina, a ovo veliko finale još je jedna potvrda te visoke kvalitete hrvatskog nogometa. Kovi i Jošku sam poželio puno sreće, duboko vjerujem da će nastaviti uspješan niz naših nogometaša u ovom natjecanju. Jošku je ovo prigoda za prvi trofej ovakve vrijednosti, a Mateu je prilika da se upiše u povijesne knjige kao prvi igrač koji je ovo natjecanje osvojio s tri kluba, što bi bio impresivan podvig. Mateo i Joško su već u niz navrata pokazali da su veliki pobjednici pa vjerujem u njihov uspjeh, a u našoj delegaciji će imati najveće navijače na tribinama", poručio je predsjednik Kustić, s kojim je Kovačića i Gvardiola posjetio i Josip Tomaško, voditelj odjela međunarodnih poslova u HNS-u.



Tagovi

Svjetsko klupsko prvenstvoMateo KovačićJoško GvardiolMarijan KustićHNS

Ostale Vijesti