REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Prava 'nogometna zemlja': Već nakon prvog poluvremena tisuće gledatelja napustilo stadion (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.11.22. | 19:31

Baš 'pohvalno'...

Katarska nogometna reprezentacija nije uspjela na otvaranju SP-a prirediti senzaciju. Ekvador je, potpuno zasluženo, slavio rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je kapetan Enner Valencia. Od prvog sučevog zvižduka bila je jasna razlika u kvaliteti. Već nakon prvog poluvremena mnogima je postalo jasno kako je Katar 'zalutao' na ovo Svjetsko prvenstvo, a posljednji sučev zvižduk dobar dio 'sretnika' koji su imali priliku biti na otvaranju SP-a nije dočekao budući da su se na poluvremenu 'pokupili kući'. Tko zna, možda su vjerovali da će Katar slaviti pa su se razočarali…

Gotovo nestvarno djeluju fotografije polupraznog stadiona za vrijeme trajanja utakmice, a sve to je samo još jedan pokazatelj kako je Katar sve samo ne nogometna zemlja. Ovakve scene se sigurno ne bi dogodile u Europi, ali što je tu je…


U svakom slučaju, Ekvador je zasluženo osvojio sva tri boda na otvaranju SP-a. Od prve do posljednje minute bili su dominantniji, kapetan Valencia bio je na 'radnoj temperaturi', dok domaćinu nisu pomogli ni mjeseci spremanja za današnji ogled.

Kad već Katarani nisu naučili da se reprezentaciju mora bodriti od prve do posljednje minute, možda FIFA nauči da organizacija SP-a u ovakvim 'nogometnim zemljama' i nema baš pretjeranog smisla… (I.A.S.)



Tagovi

Katarska nogometna reprezentacijakatarska rukometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti