Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Poznato zašto je Theophile propustio utakmicu protiv Lokomotive, za Šerif bi trebao biti spreman

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.08.21. | 07:36

Neočekivani izostanak s utakmice.

Prije jučerašnjeg dvoboja između Dinama i Lokomotive na Maksimiru uvelike se pričalo o Dinamovom 'stoperskom problemu'. Rasmus Lauritsen, Dino Perić i Josip Šutalo imaju problema s ozljedama i protiv Lokomotive su u kadru bila tek dva stopera. Kevin Theophile Catherine i Stefan Milić koji nije u Krznarovim planovima za aktualnu sezonu.

Theophile je na stoperskoj poziciji trebao igrati u paru s Bartolom Franjićem, igračem koji je omladinski put proveo pretežito na stoperskoj poziciji, no seniorski nogomet je igrao na pozicijama defenzivnog veznjaka i u posljednje vrijeme češće, lijevog beka.

Zapisnici su bili isprintani, službeni spiker je izdiktirao sastav, a onda - šok. Neposredno prije prvog sučevog zvižduka umjesto Theophilea u prvih 11 krenut će Stefan Ristofski.

Naravno, prva pomisao je bila da je riječ o novoj ozljedi stopera, četvrtoj u kratkom periodu, jer ako nije riječ o ozljedi na zagrijavanju, iznimno se rijetko događaju ove promjene. No, kako javljaju Sportske novosti, Theophile nije nastupio jer je prije utakmice osjetio jaku migrenu.

Naravno, uslijedit će pretrage, no to znači da bi ipak trebao biti spreman za dvoboj protiv Šerifa u srijedu.

S druge strane pomalo je nejasno zašto Stefan Milić nije dobio priliku, pogotovo u situaciji kada si utakmicu otvorio bez iti jednog stopera.

Dinamo je u drugom poluvremenu igrao s četvoricom u liniji u defenzivnoj fazi, a u ofenzivnoj s trojicom, Ristovski se pomaknuo na desnu stranu, a Sadegh Moharrami na krilo.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoNK LokomotivaLokomotiva ZagrebKevin Theophile-Catherine

Ostale Vijesti