REUTERS/Stu Forster
REUTERS/Stu Forster

Poznato tko sudi ogled Hrvatske i Maroka: Opet nam na otvaranju pravdu dijeli Južnoamerikanac!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.11.22. | 13:53

Ovo mu je debitantski nastup na SP-u, a Hrvatskoj je sudio na prošlom Euru u utakmici koju pamtimo po Modrićevoj 'vanjskoj'…

Manje od 48 sati ostalo je do prve utakmice Hrvatske na SP-u u Kataru. U dobrom raspoloženju hrvatska nogometna reprezentacija dočekuje ogled protiv Maroka, Dalić nema problema s ozljedama, a ovog ponedjeljka postalo je poznato i tko će dijeliti pravdu na utakmici.

Na službenim stranicama Fife objavljeno je kako će na utakmici Hrvatska – Maroko zviždaljka biti u ustima 44-godišnjeg Argentinca Fernanda Rapallinija, pomagat će mu sunarodnjaci Juan Pablo Belatti i Diego Bonfa, dok će četvrti sudac biti Peruanac Kevin Ortega.

Podsjetimo, Hrvatska je prošlo SP otvorila pobjedom protiv Nigerije, a na toj utakmici je glavnu riječ imao Brazilac Ricci. U finalu protiv Francuza glavni sudac bio je Argentinac Néstor Pitana.

Rapalliniju je ovo debi na Svjetskom prvenstvu, a Hrvatskoj je do sada sudio samo jednom, prošle godine na Euru kad je momčad Zlatka Dalića na Hampden Parku slavila 3:1 protiv Škotske.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijamarokanska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti