Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Poznato tko sudi Derbi!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.12.23. | 15:43

U VAR sobi bit će Igor Pajač i Vedran Đurak (oba Sv. Ivan Zelina), dok će kontrolor suđenja biti Bruno Marić

Patrik Kolarić iz Čakovca delegiran je za glavnog suca ogleda 19. kola HNL-a između Dinama i Hajduka koji se u nedjelju igra u Maksimiru (17.15 sati, Max Sport 1, HTV2).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolariću će pomagati Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a njegov asistent Vedran Đurak, također iz Sv. Ivana Zeline.

Kontrolor je suđenja bit će glavom i bradom šef sudaca Bruno Marić (Daruvar), dok je delegat utakmice Darko Kolasarić (Osijek).

Podsjetimo, Kolarić je bio glavni arbitar na utakmici Dinamo - Hajduk u posljednjem kolu sezone 21./22., a u tom ogledu, koji ni o čemu nije odlučivao, su Plavi slavili s 3-1.

Što se tiče utakmice Gorica – Varaždin (petak, 17 sati, Max Sport 1), glavni arbitar bit će Zdenko Lovrić, dok će u VAR sobi biti Ante Čuljak. Na utakmici Lokomotiva – Istra 1961 (14.50 sati, Max Sport 1) će glavnu riječ imati Duje Strukan (Split), dok će u VAR sobi biti Mario Zebec (Cestica).

Druga utakmica na subotnjem rasporedu je ona između Rijeke i Rudeša (17.00), a na njoj će glavni sudac biti Mateo Erceg (Benkovac), dok će u VAR sobi biti Dario Bel (Osijek).

Prije Derbija, u nedjelju će snage na Opus Areni odmjeriti Osijek i Slaven Belupo (14.50 sati), a tamo će glavni sudac biti Ante Čulina (Zagreb), dok je VAR sobi biti Marin Vidulin (Kanfanar).



Tagovi

Patrik KolarićBruno MarićDerbiDinamo ZagrebHajdukHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti