Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Poznato je što je Bel unio u zapisnik i kome su pripisani (auto)golovi

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 09:03

Hajduk je 'dostojanstveno' završio sezonu, a Makedoncu se ipak piše više u službenoj statistici

Aleksandar Trajkovski je ipak upisao hat-trick u pobjedi Hajduka nad Lokomotivom 5-2, tako je u zapisnik unio sudac Dario Bel. Osim toga, Trajkovski je rekao da je na kraju utakmice dobio loptu koja se u takvim prigodama daruje trostrukom strijelcu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, Jon Mersinaj je bio taj koji je značajno promijenio putanju lopte, a pitanje je li išla u okvir vrata da bi se po nekada pravilima 'stare škole' pisao gol ili pak autogol. Neobično, jer dvije situacije su bile gotovo pa identične.

Uglavnom, službeno se vodi da golovi idu na konto Makedonca koji je u revijalnom susretu odigrao svoju najbolju partiju u dresu Hajduka.

Jedan autogol je službeno pripisan Branimiru Kalaici, a još jedan na drugoj strani Mateu Jurić-Petrašilu.

Neobična je bila utakmica, ispala je revijalna, pamte se i sjajni golovi Josipa Brekala i Duje Čopa.

Što se tiče Bijelih, debitirali su spomenuti Jurić-Petrašilo, ali i Mateo Bačić te vratar Raul Bezeljak koji su ubilježili prve minute.

Nema se o utakmici koja ništa nije odlučivala, više ništa posebno reći, osim da je Hajduk kako je rekao trener na odlasku Jure Ivanković, 'dostojanstveno završio sezonu'.

Sad se samo čeka imenovanje Nikole Kalinića za sportskog direktora, pozdrav s Mindaugasom Nikoličiusem, a vidjet ćemo hoće već ovog ponedjeljka biti otkriveno ime novoga trenera koji će Hajduk povesti u novu sezonu.

Slijedi ima 'čišćenje' kadra, rastana s onima kojima završava ugovor, a možda i poneki raskid, jer mnogi nisu bili na razini očekivanja.

To su sve pitanja za sljedeće dane, do početka priprema Hajduk mora imati čistu situaciju što se tiče kadra, premda aktivnosti u vidu dovođenja igrača će biti komplicirane budući da će uskoro početi Euro, pa će fokus biti na smotri Starog kontinenta na kojoj Hajduk predstavlja Ivan Perišić i valja vidjeti do kada će on ostati na Poljudu.



Tagovi

Aleksandar TrajkovskiDario BelJon MersinajNK LokomotivaHajdukNikola KalinićHrvatska nogometna ligaJure Ivanković

Ostale Vijesti