Reuters
Reuters

Poznati svi sudionici četvrfinala LP, ždrijeb u petak

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.03.23. | 23:03

Tri Talijana, dva Engleza te po jedan Španjolac, Nijemac i Portugalac....

Nakon današnjih uzvratnih susreta osmine finala Lige prvaka, poznati su svi sudionici četvrtfinala. Real Madrid i Napoli na domaćem su terenu svladali Liverpool odnosno Eintracht i tako potvrdili plasman u iduću fazu natjecanja, nakon što su još u prvom susretu ostvarili osjetnu prednost. Španjolski i talijanski predstavnik pridružili su se Chelseaju, Manchester Cityju, Interu, Milanu, Benfici i Bayernu među osam najboljih momčadi Starog kontinenta.

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održat će se u petak, 17. ožujka u podne, a utakmice se igraju 11. i 12. travnja (prvi krug) te 18. i 19. travnja (uzvrati).

U četvrtfinalu nalaze se tri talijanska kluba, Inter, Milan i Napoli, koji, zanimljivo, u osmini finala nisu primili pogodak! Tu su još dva engleska sastava (Chelsea i Manchester City), te po jedan španjolski (Real Madrid), portugalski (Benfica) i njemački (Bayern).

Naslov prvaka brani Real Madrid, a od spomenutih četvrtfinalista svi klubovi osvajali su europski naslov osim Napolija koji je danas s 3:0 nadvisio Eintracht. (rv)



Tagovi

Liga prvaka

Ostale Vijesti