REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Poznati Egipćanin uvjerava da Salah odlazi iz Premier lige na kraju sezone i da je već potpisao ugovor!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 10:53

Iako je nekoć igrao za Ajax, Marseille, Romu i Tottenham, u karijeri je ostvario puno manje nego što se očekivalo, dok u trenerskoj karijeri sada niže neuspjeh za neuspjehom…

Početkom stoljeća Ajax je u svojim redovima imao nekoliko čudesnih mladih igrača. Iz omladinskog pogona do prve momčadi probili su se Van der Vaart i Van der Meyde, u obrani su 'udarali' Heitinga, Chivu i Maxwell, dok su se za mjesto u vrhu napada borili dva mladića koji su u klub stigla iz Malmöa, odnosno Genta – Zlatan Ibrahimović i Mido. Iako su obojica bili silno talentirani, jedan od njih napravio je ogromnu karijeru te postao ponajbolji napadač generacije, dok je drugi, godinu mlađi, igračku karijeru zaključio sa samo 30 godina te svoj potencijal nikada nije uspio do kraja ostvariti. Tko je tko u ovoj priči, znate i sami…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mido je nakon razočaravajuće igračke karijere u istom ritmu nastavio i kao trener. Najdulji staž na klupi imao je u Wadi Degli gdje je izdržao godinu dana, dok bi u svim drugim klubovima nakon samo par mjeseci postao bivši.

No, Mido u Egiptu ima poseban status. Iako je podbacio i kao igrač i kao trener, sve što kaže, sve što analizira, sve što napravi – odzvoni. Egipatski mediji sada navode Mida kao 'izvor' kad se priča o novoj destinaciji za uvjerljivo najvećeg egipatskog nogometaša u povijesti, Mohameda Salaha. Mido je, naime, istaknuo kako je Salahova budućnost već sada svim znana te da će on na kraju sezone definitivno preseliti u Saudijsku Arabiju.

Štoviše, Mido je apostrofirao kako je ugovor već potpisan te da je već godinama najboljem igraču Liverpoola takvu odluku olakšao Jürgen Klopp koji je nedavno obznanio da odlazi iz kluba na koncu sezone.

Osim Salaha, Saudijci su navodno jako zainteresirani i za Kevina De Bruynea (Man City) te Casemira (Man Utd), s tim da njihov odlazak ipak nije toliko izvjestan kao Salahov. Očekivano, egipatski čarobnjak se na ovu temu nije oglasio, ali to ionako ne čudi budući da se njega jako malo može vidjeti po medijima te društvenim mrežama.



Tagovi

Mohamed SalahSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaPremier ligaLiverpool

Ostale Vijesti