Poznata težina Rebićeve ozljede, Milan hitno dovodi njegovu zamjenu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.09.20. | 07:55

Dalićev izabranik stradao je u jučerašnjem dvoboju.

 

Ante Rebić jučer se ozlijedio u dvoboju protiv Crotonea. Rossoneri su slavili s 2:0 na prvom gostovanju ove sezone, ali pobjeda je preskupo plaćena. 

Rebić je bio u trku, pao je nakon kontakta domaćeg igrača i nezgodno pao na ruku. Izgledalo je užasno, Rebić je uz bolnu grimasu odmah išetao s terena, a suigrači su u nevjerici gledali što se događa. 

 

 

Strahovalo se od toga da je slomio ruku ili teže ozlijedio rame, no Gazzetta donosi umirujuće vijesti. Kako navode, prvi pregledi pokazali su da ništa nije slomljeno te da je Ante "samo" iščašio lakat lijeve ruke. Nije bezazleno, ali kako je izgledalo, čini se da je Rebić prošao puno povoljnije od prvih prognoza.

No, Milan će svejedno krenuti u dovođenje novog igrača na Rebićevoj poziciji. Pored hrvatskog reprezentativca, ozlijeđen je i Rafael Leao, Zlatan ibrahimović ima koronavirus, tako da je Milan ostao samo na 18-godišnjem Lorenzu Colombu u napadu. Stoga su odlučili dovesti Jensa Pettera Haugea iz Bodo Glimta, koji je zabio i asistirao u 3:2 porazu njegovog kluba od Milana u Europskoj ligi, odigranoj prošlog četvrtka. 

"Milan je već krenuo u pregovore oko dovođenja 20-godišnjeg ljevokrilnog napadača Jensa Pettera Haugea iz Bodo Glimta, koji ga je impresionirao na utakmici trećeg pretkola Europa Lige u četvrtak. Tada je mladi Norvežanin postigao i namjestio po jedan gol protiv Milana, koji je pobijedio 3:2 i prošao dalje. Hauge igra na lijevoj strani i ciljano je tražen kao zamjena za Rebića. Sada je izgledno kako će ga zamijeniti dok se Hrvat ne oporavi od nezgodne ozljede", navodi Gazzetta. 

(foto: Screenshot)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaAnte Rebić

Ostale Vijesti