PEDRO NUNES/Action Images
PEDRO NUNES/Action Images

Poznat iznos zbog kojeg je Wijnaldum 'otpilio' Barcelonu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.06.21. | 18:27

Parižani su mu poduplali ponudu.

Danas se dogodio revolucionarni preokret, iako se već mjesecima 'zna' da Georginio Wijnaldum na kraju sezone pojačava Barcelonu, danas je objavljeno kako je u '5 do 12', unatoč postignutom dogovoru s Kataloncima, nizozemski reprezentativac dogovorio sve uvjete s Paris Saint Germainom.

Wijnaldum će s Parižanima potpisati trogodišnji ugovor vrijedan, prema navodima inozemnih medija, između 9 i 10 milijuna eura po sezoni! To je duplo veći iznos od onoga kojeg je dobivao u Liverpoolu (5.5 milijuna eura) i kojeg je trebao primati u Europi.

Barcelona koja se nalazi u najboljoj financijskoj situaciji naravno nije niti pomislila da bi mogla izjednačiti ponudu superbogatih šeika iz Pariza. Katalonski Mundo Deportivo piše kako su Katalonci zamolili Frenkiea De Jonga i Memphisa Depaya da "izlobiraju" dolazak Wijnaludma u Barcelonu, no, racionalni razlozi u ovom su trenutku prevagnuli nad emotivnim.

Parižani su tako doveli veznjaka koji ima iskustva osvajanja europskog naslova, ali i kako im se ne bi ponovno dogodilo da puno siromašnija momčad od njih osvoji prvenstvo Francuske.

No, prije dolaska u Pariz, pred Wijnaldumom je Europsko prvenstvo na kojem Nizozemska igra s Ukrajinom, Austrijom i Sjevernom Makedonijom.


Tagovi

Georginio WijnaldumParis Saint-GermainBarcelonaLiverpool

Ostale Vijesti