Pixsell
Pixsell

Poznat i treći polufinalist, drugoligaši nisu dorasli

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.03.24. | 19:14

Nakon što su se Futsal Pula i Futsal Dinamo lagano obračunali s drugoligaškim suparnicima, istu stvar je ponovio Olmissum.

Futsal Pula i Futsal Dinamo su svojim drugoligaškim suparnicima u četvrtfinalu Kupa zabili svaki po osam pogodaka, dok je Olmissum polufinale izvorio 5-1 pobjedom nad Šibenikom. Za razliku od prve dvije utakmice, u kojima su drugoligaši parirali do samog kraja prvog dijela, u trećem polufinalnom susretu Olmissum je do 12. minuti već imao osjetnu prednost od 3-0, a do kraja je samo potvrdio pobjedu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove za Omišane zabili su Antonio Sekuličić, Josip Juretić, a Jeremy Bukovec u 12. je iskoristio šesterac za 3-0. Šibenik je do kraja prvog dijela uspio smanjiti golom Josipa Ćorana, no više od toga Funcuti nisu mogli.

Nakon što je Juretić u 26. zabio za 4-1 do kraja utakmice Olmissumu je ostalo samo puko odrađivanje posla, a konačni rezultat djelo je Mendoze u 35.

U 20.15 počinje posljednja utakmica četvrtfinala između domaćeg Squarea i Novog Vremena, a ždrijeb polufinala održat će se u poluvremenu.



Tagovi

FutsalfutsalHrvatski nogometni kupMNK OlmissumOlmissumMNK Šibenik 1983

Ostale Vijesti