Povratak 'odbjeglog sina' - novo ime za Hajdukovo napadačko pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 09:13

Hajduk traži napadača, a na Poljudu se spominje novo ime.

Ivan Santini se zahvalio i rekao da ostaje u Belgiji, Marin Brbić je rekao kako Splićani nisu zainteresirani za Talijana Samuelea Longa, a ime Ante Vukušića se još uvijek spominje kao potencijalno napadačko pojačanje 'Bilih'.

No, na Poljudu se špekulira o povratku još jednog 'odbjeglog sina', Ivana Lendrića. Sportske novosti donose kako se sve glasnije priča o njegovom povratku u Hajduk gdje bi pokušao oživjeti karijeru koja je nekoć nudila veliki potencijal, ali se Lendrić 'putem' negdje zagubio.

Označen je Lendrić velikom nadom Hajduka još u tinejdžerskoj dobi, bio redovan član mladih reprezentativnih selekcija, jako mlad i zaigrao u prvoj momčadi splitskog kluba, ali nije bio strpljiv te je priliku ranu potražio u inozemstvu.

Lendrić je u ljeto 2012. otišao u belgijski Zulte Waregem gdje se nije naigrao. Uslijedile su epizode u zagrebačkoj Lokomotivi, austrijskom drugoligašu Kapfenbergu, talijanskom niželigašu Sudtirolu, slovenskom Celju, moldavskom Milsami Orheiu te grčkom drugoligašu Kerkyri. U Grčkoj mu ugovor istječe s prvim danom 2016. godine pa bi Lendrić na Poljud došao u statusu slobodnog igrača, ali ne i pojačanja već samo prinove koja bi pojačala konkurenciju u napadačkom dijelu momčadi Damira Burića.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan Lendrić

Ostale Vijesti