Potvrđeno: Leeds ide po „teškaša“ u napadu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 18:07

Vlasnik Leedsa potvrdio je da ga žele dovesti.

Nogometaši Leedsa nakon 16 su godina osigurali plasman u najviši rang engleskog nogometa. Tim povodom, trener Marcelo Bielsa je dobio čak i ulicu u gradu, ali njihov put je tu još na početku jer je jasno da sam plasman u Premiership nije konačan cilj.

Cilj je, naravno, plasman u Europu, a s obzirom da će plasmanom u Premier ligu dobiti ogromnu financijsku injekciju, ovog ljeta će se sigurno ići u šoping. Koga će uspjeti dovesti, tko će se uklopiti, to tek treba vidjeti, a vlasnik kluba Andrea Radrizzani otkrio je kako su minule zime pristupili Zlatanu Ibrahimoviću, ali bezuspješno.

„Teško da ćemo njega potpisati. Htjeli smo ga u siječnju, ali on je preferirao Milan“, izjavio je Radrizzani, a potom otkrio koga planiraju dovesti ovog ljeta, ukoliko Bielsa da svoj pristanak.

„Cavani? Gledajući njegovu kvalitetu mislim da ne bi bilo nikakvih problema pri adaptaciji (na engleski nogomet i Leeds), ali nisam još razgovarao s trenerom. Jasno je da razmišljamo o takvom igraču, pogotovo jer je slobodan igrač“, otkrio je vlasnik kluba za Sky Sports.

Uz ovo, dodajmo da je Leeds sklopio petogodišnji ugovor s Adidasom te će od početka naredne sezone nositi njihovu opremu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Marcelo BielsaEdinson Cavani

Ostale Vijesti