REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Potvrda loše forme: Napoli nije uspio preskočiti Veronu usprkos povratku Osimhena

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.04.23. | 20:05

Novi posrtaj vodeće momčadi prvenstva, ovaj puta protiv 18. momčadi Serie A.

Nogometaši Napolija odigrali su na domaćem terenu samo 0:0 protiv Verone u susretu 30. kola talijanske Serie A. Time je Napoli ostao bez pobjede drugi put u posljednja tri prvenstvena susreta, a uz to je izgubio s 0:1 i prvi četvrtfinalni sudar protiv Milana u Ligi prvaka.

Trener Napolija Luciano Spalletti je utakmicu počeo bez brojnih svojih ključnih igrača, a važno je naglasiti da je tijekom drugog poluvremena u igru ušao prvi strijelac Serie A Victor Osimhen, nakon što u posljednje vrijeme nije igrao zbog ozljede. To je navijačima Napolija dobra najava prije uzvratnog četvrtfinalnog susreta Lige prvaka protiv Milana. Osimhen je za Napoli zaigrao nakon mjesec dana te je u završnici žestoko uzdrmao suparničku vratnicu.

U nastavku su u igru ušli i Hviča Kvarachelija, Stanislav Lobotka i Piotr Zielinski, Napoli je napadao, ali Verona je sačuvala remi i bod koji joj dosta znači u borbi za ostankom u Serie A. Mogla je Verona osvojiti i sva tri boda, ali je u nadoknadi vrlo loše reagirao Ngonge u situaciji jedan na jedan s golmanom Napolija Meretom.

Napoli trenutačno ima 14 bodova više od drugoplasiranog Lazija.

(Hina)


Tagovi

Serie ANapoliHellas Verona

Ostale Vijesti