REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Potter odbio ponudu Lavova!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 14:04

Bivši trener Chelseaja bez posla je skoro pola godine.

„Hoćete li biti ovdje za dva tjedna“, pitao je francuski novinar Laurenta Blanca, trener Lyona, nakon što je njegovu momčad svladao PSG s visokih 4-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

„Hoćete li vi biti?“, odgovorio je Blanc.

„Ja hoću“, uzvratio je novinar.

„A onda ću se i ja potruditi“, zaključio je razgovor nekadašnji kapetan Les Bleusa i izbornik francuske nogometne reprezentacije koji je preuzeo Lyon prije nešto manje od godinu dana.

No, koliko god da se Blanc trudio biti trener Lyona i u sljedećem kolu, prilično je upitno hoće li to biti slučaj. Uprava kluba navodno svim silama traži njegovog nasljednika, a prvi na listi želja bio je Graham Potter. Iako se na klupi Plavaca nije proslavio, dionice engleskog stratega očito i dalje dobro kotiraju. Čelni ljudi Lyona ponudili su Potteru posao, ali Englez je zamahnuo svojim magičnim štapićem i u smjeru Gerlanda uputio odbijenicu.

Očito da tvorcu velikog Brightona nije u interesu napuštati Otok. Barem ne zasad. Pogotovo jer jako dobro zna koliko je teško bilo istaknuti se 'vani' pa onda 'doma' dobiti priliku. U svakom slučaju, o Potteru se možda nije previše pričalo proteklih mjeseci, ali sada bi uskoro opet mogao postati netko čije će se ime povlačiti po medijima nakon što se krene ozbiljnije sa smjenama trenera. Možda neće odmah biti 'u kombinaciji' za klub koji ima renome sličan Chelseaju, ali za one stepenicu ispod bi svakako mogao biti dobro rješenje.

Lyon ga je, dakle, zvao, ali on je umjesto zelene slušalice na svojem telefonu ipak klizno po onoj crvenoj… (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Graham PotterLyonOlympique LyonPremier liga

Ostale Vijesti