Potres u Ferencvarošu uoči uzvrata s Dinamom: Glavni igrač napušta klub!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.08.19. | 08:16

Vjerujemo kako u Maksimiru neće tugovati nakon ovakvih vijesti…

Ukoliko je vjerovati mađarskim medijima, Talijan je sve dogovorio sa Honvedom, klubom čiji je član bio od 2016. do 2018. prije nego li je u transferu vrijednom 700 tisuća eura prešao u Ferencvaroš.

Lanzafame odlazi radi svađe sa ukrajinskim trenerom Sergejom Rebrovom, a bivšem igraču Juventusa, Parme i Palerma očito nije dobro sjela odluka ukrajinskog stratega da ogled protiv Modrih započne s klupe za pričuvne igrače.

Mađarski mediji dodaju kako je klub stao na stranu trenera te su dali zeleno svijetlo za realizaciju transfera, iako službene potvrde iz mađarskog kluba u ovom trenutku nema. Prema njihovim najavama sve bi moglo biti riješeno u narednih nekoliko dana što bi u prijevodu značilo da je vrlo lako moguće da Lanzafame u utorak više ne bude igrač Ferencvaroša!

Ipak, nije sve tako ružičasto kada je riječ o uzvratnom susretu. Iako Lanzafamea neće biti, Ferencvaroš bi za uzvrat trebao srediti papire Bjelokošćaninu Boliju koji je stigao iz norveškog Stabaeka za 1,5 milijuna eura.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2053518634754427&width=500" width="500" height="510" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Podsjećamo, Boli je 25-godišnji napadač koji je prošle godine bio najbolji strijelac norveškog prvenstva, a za Ferencvaroš je potpisao neposredno prije prve utakmice protiv Dinama. Zahtjev za registracijom je odbijen pa tako ovaj brzonogi napadač nije mogao nastupiti u Maksimiru, ali su zato u Budimpešti sve riješili uoči uzvrata te će ovaj opasni napadač biti na raspolaganju Rebrovu.

(foto:Pixsell)


Tagovi

FerencvarosDavide LanzafameDinamo ZagrebKvalifikacije za Ligu prvakaHonvedSergij Rebrov

Ostale Vijesti