Action images
Action images

Potpisuju se 'velika imena': Bergkamp i Pochettino u Watfordu, Wright-Phillips u Stokeu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.02.21. | 10:36

Eh, kad bi to bilo onako kao na prvu zvuči...

Uprava 'dojučerašnjeg' premierligaša Watforda ove je zime radila na dovođenju 'velikih imena'. Klub koji se trenutno nalazi na petom mjestu Championshipa pod svaku cijenu želi na kraju sezone izboriti - u najmanju ruku - doigravanje za povratak u elitni rang engleskog nogometa, ali iako su potpisali dva 'velika imena', oni će im teško biti od neke pretjerano velike pomoći u nastojanju da to ostvare.

Naime, Hornetsi su doveli Bergkampa i Pochettina. Naravno, ne Dennisa i Mauricija, već njihove sinove - Mitchela i Maurizija.

Mitchel Bergkamp ima 22 godine, igra na mjestu ofenzivnog veznog, a u Watford dolazi iz U-21 momčadi Almere City FC-a gdje je zaposlen njegov otac Dennis kao pomoćni trener.

S druge strane, iako je Mauricio Pochettino bio puno slabiji igrač od Dennisa, njegova trenerska karijera puno je veća, a njegov sin, veoma sličnog imena ocu, u Watford je došao iz U-23 momčadi Tottenhama.

Tata je trenutno glavni trener PSG-a, ali da se priključi aktualnom prvaku Francuske i prošlosezonskom finalistu Lige prvaka bilo bi ipak malo previše.

Obojica nogometaša, koji imaju 'teško' prezime, za početak će igrati za U-23 momčda Watforda preko koje će se pokušati nametnuti za minutažu u prvoj momčadi koju od prosinca vodi nekadašnji španjolski U-21 reprezentativac i igrač Valencije, Xisco.

Osim spomenutog dvojca, i Stoke je doveo igrača 'velikog imena'. U klub je ove zime stigao D'Margio Wright-Phillips, 19-godišnji krilni napadač, bivši engleski U-17 reprezentativac i sin brzonogog Shauna. U njegovom slučaju nogometni gen je posebno pristuan, jer osim što mu je otac bio poznati nogometaš, djed mu je bio još veća 'faca'. Ne znate o kome pričamo? O Ianu Wrightu...

Bilo kako bilo, od sve trojice mladih nogometaša nitko ne očekuje da postignu karijere kakave su ostvarili njihovi očevi, ali da se na njih isplati 'baciti kocku'... U to nema sumnje!


Tagovi

Dennis BergkampMauricio PellegrinoShaun Wright-PhillipsIan Wright

Ostale Vijesti