Action images
Action images

Potpis je samo formalnost: Quique Setien ima novi posao

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 11:27

Španjolski mediji uvjeravaju kako je sve dogovoreno, a izgleda da je bivši trener Barcelone prihvatio veliki izazov.

Kako prenose brojni španjolski i engleski mediji, izgleda kako je Quique Setien sve dogovorio s čelnim ljudima Betisa te bi uskoro trebao postati novi trener trenutno osmoplasirane momčadi La Lige.

Po odlasku iz Bacelone, Setien je bio bez posla, a izgleda kako uprava kluba zeleno-bijelih nije zadovoljna kako momčad vodi Manuel Pellegrini te su kao njegovu zamjenu odlučili dovesti/vratiti Setiena koji je dvije godine vodio Betis prije nego li je prihvatio poziv s Nou Campa u siječnju 2020. godine.

Na klupi ponajvećeg kluba na svijetu izdržao je tek 25 utakmica, pritom je imao omjer od 16 pobjeda, četiri remija i pet poraza, ali je uprava kluba odlučila zamijeniti ga Ronaldom Koemanom.

Setienu je presudila najgora utakmica Barcelone u novijoj povijesti kluba kad ih je Bayern Munchen deklasirao u četvrtfinalu Lige prvaka rezultatom 2:8. Nakon toga, bilo je jasno da je Setien bivši...

Dodajemo za kraj kako bi se Setien službeno trebao vratiti u Betis u narednih nekoliko dana, a prema nekim informacijama s klubom će potpisati 1,5 godišnji ugovor.



Tagovi

Quique SetienBetisManuel Pellegrini

Ostale Vijesti