REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Potpis je pitanje dana: Gvardiol pristao na ponudu Cityja, poznato i kolika je

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 12:26

Idući tjedan bi se sve trebalo intenzivirati

Manchester City je na korak do potpisa Joška Gvardiola. Prema pisanju stranih medija, osobito novinara specijaliziranih za transfere, hrvatski branič je dogovorio uvjete s Građanima, pristao na prelazak i sada se samo čeka dogovor klubova.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Engleski prvoligaš nada se završiti sve idući tjedan, kada očekuje i intenzivnije pregovore s Leipzigom. Za to vrijeme, Nijemci žele da City pripremi barem 100 milijuna eura za Hrvatakoji u klubu ima ugovor do 2027. godine. To bi srušilo trenutni svjetski rekord za braniča, koji je držao Manchester Unitedov kupnjom Harryja Maguirea za 93 milijuna eura.

City navodno nudi 90 milijuna i bonuse pa ostaje vidjeti kako će Leipzig reagirati na to.

Podsjetimo, Gvardiol nije igrao na završnici Lige nacija zbog ozljede pa je u Münchenu prije koji dan obavio zahvat na preponama, a klub navodi kako je time „namjeravao riješiti kronične probleme s tim dijelom tijela“. Navodi se i kako će Gvardiol rehabilitaciju obaviti u Hrvatskoj te da se očekuje kako će u Leipzig spreman doći 17. srpnja kada bi se svi inozemni igrači trebali priključiti ovom bundesligašu.

Naravno, bude li Joško potpisao za City, njegovi se ljetni planovi i datumi mogu nešto i promijeniti, ali za sada Leipzig računa na njegov dolazak. Minule sezone Gvardiol je upisao 41 nastup u svim natjecanjima za momčad trenera Marca Rosea, postigavši ​​tri gola.


Podsjetimo, prije koji dan Cityju se pridružio i Mateo Kovačić. Hrvatski 29-godišnji vezni igrač, kojem ističe ugovor s Chelseajem idućeg ljeta, dogovorio se s osvajačima trostruke krune za prelazak na Etihad i ovih se dana čeka službena objava kluba. Oba su Vatrena velika želja Pepa Guardiole. (eg)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Joško GvardiolFabrizio RomanoManchester City

Ostale Vijesti