REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Potop Spezije u Rimu, Immobile riješio sve hat-trickom u prvom poluvremenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.08.21. | 20:30

Od slavlja do tuge u minuti

Sve je počelo kako su mogli samo sanjati, a onda u samo šezdesetak sekundi od slavlja do tuge. Tako bi mogli ukratko opisati gostovanje Spezije u Rimu kod Lazija koji je slavio s 5:1 u utakmici 2. kola Serie A.

Kako smo rekli, sve je počelo idealno, kontra po lijevoj strani, a desno neometan i nečuvan Verde do kojeg je stigla lopta. On je samo lagano plasirao i slavlje gostiju u Rimu je počelo. Ali kratko je trajalo.

Pogodak Verdea pogledajte OVDJE.

Samo minutu iza brzo je Lazio odgovorio. Izveli su centar, a lopta je stigla duboko do Immobilea. Nije se stigla obrana gostiju predvođena hrvatskim stoperom Martinom Erlićem ni snaći, a već je bilo 1:1 na semaforu. Bio je to početak potopa u režiji Cire Immobilea.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Deset minuta kasnije, točnije u 15. minuti talijanski napadač sjajno je iskoristio ostavljenu loptu od Alberta na vrhu šesnaesterca i pogodio iza Zoeta za 2:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Pred kraj poluvremena sudac je pokazao na bijelu točku za Lazio, a izvođenje je preuzeo Immobile koji je na lakši način mogao do drugog hat-tricka u prvom poluvremenu u karijeri. Međutim, išlo je težim putem. Jedanaesterac je obranio Zoet i odbio loptu u korner, a to je samo dodatno ražestilo Ciru. Korner je izveo Alberto, a Immobile glavom pospremio iza leđa Zoeta za 3:1 i rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Pogodak pogledajte OVDJE.

No, to nije bilo dovoljno igračima Lazija koji su odlučili potopiti Speziju i onda je još malo zadržati 'ispod vode'. Krenulo je već na otvaranju drugog dijela golom Andersona koji je sjajno prebacio ubačaj vratara Reine i prebacio stopera Spezie te namjestio sebi priliku za 4:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Na 5:1 povisio je u 70' Hysaj, a na 6:1 i potpuni debakl Spezije, kojoj prognoziraju Serie B iduće godine, zabio je dvostruki asistent Alberto u 85'.

Pogodak Hysaja možete pogledati OVDJE.

Pogodak Alberta možete pogledati OVDJE

Mladi hrvatski stiper Marin Erlić odigrao je cijelu utakmicu za Speziju, a sudačkoj nadoknadi prvog dijela zaradio je žuti karton.

Drugi susret u ovom terminu igrali su Atalante i Bologna, a završilo je bez golova 0:0. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić odigrao je za Atalantu do 74. minute kada ga je zamijenio Miranchuk.


SERIE A, 2. KOLO:


Atalanta – Bologna 0:0

Lazio – Spezia 6:1

Fiorentina - Torino 20:45

Juventus - Empoli 20:45



Tagovi

Serie ALazioCiro ImmobileSpeziaAtalantaBologna

Ostale Vijesti