Paul Childs/Action Images
Paul Childs/Action Images

'Potez dana': Auba više nije kapetan Topnika, a razlog je jer se išao – tetovirati!?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.12.21. | 14:59

Ovo je jedna od najluđih vijesti dana definitivno

Pierre Emerick Aubameyang više nije kapetan Arsenala i kako prenose engleski mediji, neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu protiv West Hama.

Naime, Auba je prošlog tjedna napustio Veliku Britaniju bez dozvole kluba. S vremenom se ispostavilo da je Auba išao popuniti kolekciju tetovaža na svojem tijelu što se nikako nije svidjelo Mikelu Arteti koji je potom odlučio drastično kazniti Gabonca.

Zanimljivo, prije Aubameyanga su bez kapetanske vrpce u redovima Topnika ostali Gallas, a onda i Xhakha pa se tako nije ni čudno što engleski mediji pišu da je vrpca koju nosi kapetan u sjevernom dijelu Londona 'ukleta'.

Auba ove sezone igra loše. Skupio je tek četiri pogotka i jednu asistenciju u 14 nastupa u Premier ligi što je puno premalo za igrača njegovog kalibra. Isti broj pogodaka zabio je Odegaard, jedan više Smith Rowe, pa se tako može reći da je šesto mjesto Premier lige na kojem se Auba nalazi zapravo 'premija'.

Arteta se još uvijek nije oglasio po spomenutom incidentu. Kao mogući nasljednici Aube navode se Martin Odegaard, bivši branič Dinama Gabriel i vratar Aaron Ramsdale.


Tagovi

Pierre-Emerick AubameyangArsenal

Ostale Vijesti