REUTERS/Agustin Marcarian
REUTERS/Agustin Marcarian

Posljednji ples: Di Maria se sa stilom oprostio od reprezentacije, gol i asistencija protiv Venezuele (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.03.22. | 09:19

Sinoć je odigrana jedna utakmica južnoameričkih kvalifikacija.

Argentina i Brazil su već odavna sigurni putnici na Mundijal koji nas čeka u Kataru u studenom. Selecao je uvjerljivo prvi s 13 pobjeda i tri remija, dok ih u stopu prate Gauchosi sa pet remija, također bez poraza. Venezuela je uvjerljivo ostala zadnja u ovom kvalifikacijskom ciklusu pa je izbornik Lionel Scaloni imaju odličan poligon za uigravanje svoje momčadi ususret Mundijalu u Kataru. Konačni rezultat 3:0.

Iako je Di Maria na Instagramu tek nakon utakmice obznanio urbi et ornbi kako je ovo za njega bio posljednji dvoboj u reprezentativnom dresu, čim je ušao u igru sredinom drugog dijela, postalo je jasno kako je Argentinac posve drugačiji igrač od onoga na što smo navikli posljednjih mjeseci u dresu PSG-a.

Angel je, slično kao i u finalu velike Copa Americe, pobjegao svojim čuvarima, uz veliku koncentraciju protivničkih igrača ispred sebe nekako primirio loptu i lobao vratara.

Samo tri minute kasnije, DI Maria asistira, i to kako. Probio je desnu stranu igrališta, poslao svog čuvara u jednu, a loptu u drugu stranu. Nesebično je podigao glavu i ugledao Messija na petercu i tako efikasno pretrvorio 2:0 u 3:0 na semaforu.

I to je manje više to od Di Marije na terenu. Ove majstorije su označile i posljednje zbogom od reprezentativnog dresa, a kako je u PSG-u vrlo rijeko na terenu, čini se da je eri velikog Argentinca došao kraj.

Kako je i sam napisao u Instagram objavi "ovo je sigurno moj kraj u reprezentativnom dresu."


 

 

 


Tagovi

Angel Di MariaArgentinaVenezuela

Ostale Vijesti