Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Posaveca muči rame, možda će morati pod nož

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.09.21. | 10:10

Pričuvni vratar Hajduka ima problema s ozljedom koju zasad liječi konzervativnim metodama

Josip Posavec nije bio ni na klupi Hajduka u gostima kod Istre 1961, razlog je ozljeda koja ga muči u posljednje vrijeme.

Drugi vratar Bijelih ima problema s ramenom, a to je za čuvare mreže uvijek neugodna ozljeda. Liječnička služba Hajduka pokušava sve da mu pomogne, Posavec je svakodnevno na terapijama koje daju nekakvog rezultata. Ali, nije isključena mogućnost da će morati na operativni zahvat što bi ga sigurno odvojilo od branjenja na nešto duže vrijeme.

Bila bi to prava šteta za 25-godišnjeg vratara koji je u kolovozu odlično zamijenio kapetana Lovru Kalinića. S njim na vratima Hajduk je pobijedio Goricu, Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac te izgubio Jadranski derbi protiv Rijeke. U svim tim utakmicama Posavec je ulijevao povjerenje, bio siguran i stabilan na vratima, a poraz od Rijeke nije mogao spriječiti. Dugo je i strpljivo čekao šansu, o njemu se pohvalno izjasnio sportski direktor Mindaugas Nikoličius, spomenuo ga kao primjer radnika i profesionalca.

Posavec je zimus praktički bio otpisan kada se na Poljud vratio Kalinić, govorilo se u lipnju da bi mogao napustiti klub, ali ostao je i radio. Sada ga je sustigla nova nedaća u obliku ozljede ramena, ali Posavec je već pokazao da je borac i da ima karakter kojim može savladati i tu prepreku.


Tagovi

Josip PosavecHajdukHNL

Ostale Vijesti