REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Porto nadigrao Atletico Madrid i izbacio ga iz Europe!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.11.22. | 20:42

Bayer i Club Brugge su remizirali u svojoj utakmici

Drugi pogodak Porta je sve rekao o momentu u kojem se nalazi momčad Atletico Madrida. Danas najbolji igrač španjolskog sastava vratar Jan Oblak urlao je na svoje suigrače, u želji da ih razdrma. No, naišao je tek na zamišljene poglede u prazno.

Ovaj sastav Diega Simeonea djeluje poput razbijene i demoralizirane vojske koja više nema vatrene moći za izvojevanje bitaka. Porto je na koncu i slavio 2:1, a Oblak je spasio svoju momčad i puno težeg stradavanja večeras.

Već je u petoj minuti Porto stigao do gola. Taremiju je za pogodak asistirao Evanilson.

19 minuta kasnije domaćin je stigao do povećanja vodstva. Savić je mlako ušao na jednu dugu loptu koju je spremno prihvatio Galeno. Sjurio se igrač Porta prema kaznenom prostoru, zavrnuo povratnu loptu na koju je natrčao Eustaquio i smjestio ju u donji desni kut Oblakovog gola.

Madriđani su bili nešto bolji u drugom dijelu, počeli su igrati hrabrije, ali su bili krezbi pred suparničkim vratima.

A i kada su zabili onda bi im pogodak bio poništen. Poput situacije u 68. minuti. Griezmann je zabio gol, no sudac Daniele Orsato je dosudio prekršaj. Nakon toga je zaiskrilo na travnjaku, De Paul je reklamirao sucu taj prekršaj, pokušavao pojasniti kako ga nije napravio, a onda su uletjeli igrači Porta i ubrzo su dvije momčadi pronašle u klinču.

Na koncu su Španjolci ipak stigli do pogotka, točnije Marcano je pogodio u vlastitu mrežu, međutim premalo je vremena ostalo za Atletico da stigne do drugog pogotka.

A s obzirom da su Bayer i Club Brugge odigrali 0:0 u svojoj utakmici, poraz za Atletico znači i ispadanje iz Europe. Simeoneova momčad je natjecanje po skupinama okončala na posljednjoj poziciji…



Tagovi

Atletico MadridPortoBayer LeverkusenClub Brugge

Ostale Vijesti