Ivo Cagalj/Pixsell
Ivo Cagalj/Pixsell

Ponajveći talent Hajduka ne želi potpisati ugovor, seli u redove najvećeg rivala?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.02.22. | 21:44

Marko Brkljača neće potpisati novi ugovor s Hajdukom

Talentirani Marko Brkljača neće potpisati novi ugovor s Hajdukom, pregovori s mladim igračem i njegovom obitelji su zapeli najviše na financijama i 17-godišnji veznjak neće ostati član Bijelih nakon što mu na ljeto istekne ugovor. Razgovori su trajali dosta dugo, o svemu se večeras oglasio sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius.

„ Želim pojasniti situaciju vezanu uz Marka Brkljaču. On i njegovi predstavnici nisu prihvatili našu ponudu i Marko će na ljeto postati slobodan igrač. Prvu ponudu smo mu dali prije 10 mjeseci, međutim njegovi roditelji i predstavnici imali su nerealne zahtjeve. Smatram da smo mu kao klub pokazali poštovanje, on je ovdje deset godina, dva puta je bio na pripremama s prvom momčadi i gotovo godinu dana trenirao je s prvom momčadi. Uvijek mi je u razgovorima govorio da želi ostati u Hajduku, ali njegovi predstavnici pred nas su postavili nerealne zahtjeve kojima nismo mogli udovoljiti. Dali smo mu najbolju moguću ponudu, jednaku onima koje dajemo ostalim top talentima iz naše Akademije. Pokušali smo napraviti sve da zadržimo Marka i potpišemo s njim ugovor, ali kriteriji moraju biti isti za sve, a što je najvažnije mi moramo štititi klub. Marku ćemo osigurati uvjete za treniranje do kraja ugovora. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere“ poručio je čelni čovjek struke Bijelih.

Kako se doznaje, sporan je iznos kojeg Hajduk nudi mladom igraču za višegodišnji ugovor. Njegova obitelj nije prihvatila ponudu s Poljuda koja je navodno u rangu ponuda koju su dobili ostali mladi igrači. Hajduk je odlučio prekinuti razgovore, ugovor mu ističe na ljeto kada će moći potražiti novi klub, a jedna od opcija je prelazak u Dinamo. Također, doznaje se da Brkljača neće više trenirati s prvom momčadi Hajduka s kojom je radio u većem dijelu sezone



Tagovi

Marko BrkljačaHajdukMindaugas Nikoličius

Ostale Vijesti