Poljski mediji pišu: Odbijene sve tri ponude Osijeka za Slovenca Damjana Bohara

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.09.20. | 21:39

Poznato je koliko su Osječani nudili, a navodno bi Bohar dolaskom u Osijek postao uvjerljivo najplaćeniji igrač u klubu.

Prva ponuda Osječana bila je sljedeća: 400 tisuća eura odmah plus dodatnih 10 posto od profita od prodaje. Ona je glatko odbijena.

Druga ponuda bila je nešto izdašnija: 500 tisuća eura, jednokratno. Također, Poljake to nije zanimalo.

Za kraj, Nenad Bjelica ponudio je sljedeće: Za 28-godišnjeg Slovenca iz Osijeka je stigla ponuda teška 650 tisuća eura, a cijeli transfer može se povećati za dodatnih 50 tisuća eura u slučaju da budu ostvareni određeni bonusi.

Poljaci su, piše SUPER Express, i to u konačnici odbili.

Bohar je navodno i više nego zainteresira za odlazak, a razlog tome je taj što mu Osijek, prema informacijama poljskih medija, nudi duplo veća primanja u odnosu na ono što ima u Zaglebijeu. Navodno bi riječ mogla biti o 400 tisuća eura godišnje, ali potvrde takvih navoda još uvijek nema.

Podsjećamo, upravo ste na Germanijaku mogli prvi pročitati da će Nenad Bjelica postati novi trener Osijeka, a on se po svojem povratku 'kući' nije dugo držao po strani te je u prvih mjesec dana dogovorio dva pojačanja – Marija Jurčevića i Jose Antonija Cara.

Bjelica na tome ne planira stati, osim Bohara spominjao se i potencijalni dolazak Cekicija, ali talentirani Albanac iz ljubljanske Olimpije u ovom je trenutku nešto bliži odlasku u Tursku.

Hoće li Osječani po četvrti put povisti svoju ponudu tek treba vidjeti, ali prema svemu sudeći Bohar je velika želja Nenada Bjelice te od njega ne planira tek tako odustati.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="pl" dir="ltr">NEWS SE: O ile Osijek przebija Zagłębie Lubin jeśli chodzi o indywidualny kontrakt dla Damjana Bohara? Udało mi się dotrzeć do finansowych szczegółów. To też może pewne sprawy tłumaczyć w kwestii ewentualnego transferu Słoweńca: <a href="https://t.co/1AchJJAiH3">https://t.co/1AchJJAiH3</a></p>&mdash; Piotr Koźmiński (@UEFAComPiotrK) <a href="https://twitter.com/UEFAComPiotrK/status/1305947207498117120?ref_src=twsrc%5Etfw">September 15, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Zaglebie LubinLjetni prijelazni roktransferiDamjan Bohar

Ostale Vijesti