REUTERS/Stuart Franklin
REUTERS/Stuart Franklin

Poljaci demantiraju Britance: Nema ponude za Hrvata

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.07.21. | 13:41

Zasad ostaje u Legiji

Britanski Sky Sport jučer je plasirao informaciju o ineresu škotskog velikana za hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića. Naveli su kako je Celtic zainteresiran za Juranovića te kako je na pomolu novi transfer.

Celtic slaže momčad za iduću sezonu u želji da vrati tron koji su im premoćno oduzeli Rangersi, a s obzirom na to koji su se igrači spominjali u kontekstu dolazaka možemo reći da kopiraju njihov recept. Naime, u redovima rivala s Ibroxa dva su Hrvata koji su dali svoj obol tituli Rangersa, Nikola Katić i Borna Barišić.

U posljednje vrijeme Celtic je slao ponude za Hajdukovog stopera Marija Vuškovića, koji im je na kraju bio preskup, a spominju se još i u kontekstu dovođenja Goričinog Kristijana Lovrića.

Sve navode o mogućem odlasku Juranovića iz Legije demantirao je medij blizak klubu Legia.net. Oni pišu da ne postoji interes Celtica za Juranovića, točnije konkretnoj ponudi,e da su to sve glasine. Interes za Juranovića je nakon dobre prethodne sezone i Eura značajan, a klub prima upite o njegovoj cijeni no bez konkretne ponude.

Ranije se izvještavalo i interesu Spartak Moskve i Fiorentine, ali ove je špekulacije demantirao menadžer igrača.


Tagovi

Josip JuranovićLegiaCelticFiorentinaSpartak Moskva

Ostale Vijesti