REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini

Pogba se vratio u crno-bijeli dres

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 12:40

Stara dama ozbiljno računa na prekid niza milanskih klubova

Nakon što je otišao iz Juventusa za 105 milijuna eura kao jedan od najvećih transfera u povijesti, crno-bijeli dres ponovno će nositi 29-godišnji Paul Pogba. U Torino dolazi iz Manchetera kao slobodan igrač nakon što nije produžio suradnju s Unitedom. Dva puta je bio u Manchester United i oba puta odlazio nezadovoljan, prvi put kao mladi igrač, a sad i kao igrač koji je više bio na teret momčadi jer nije pružao igre kakve su se od njega očekivale.

Oba puta njegova destinacija iz Engleske bila je talijanski velikan s kojim je ovog puta potpisao ugovor do 2026. godine. U svom prvom mandatu kao veznjak Stare dame osvajao francuski internacionalac četiri puta Serie A, dva puta talijanski Kup i tri puta Superkup, a igrao je i u finalu Lige prvaka 2015. kad je Barcelona bila bolja u Berlinu s 3:1. U karijeri ima i osvojeno Svjetsko prvenstvo 2018. u finalu s Hrvatskom.

Juventus ga je na službenim stranicama predstavio riječima: „Paul se vratio u Torino, otišao je kao dječak, vraća se kao čovjek i prvak, ali postoji jedna stvar koja se nije promijenila: želja da zajedno ispišemo nove nezaboravne stranice.“

Podsjetimo, Pogba nije prvo veliko pojačanje u redovima Juventusa. Još prošlog tjedna doveli su Angela Di Mariu kao slobodonog igrača s kojim su potpisali na godinu dana ugovor. S ovim pojačanjima jasno je da Stara dama želi nazad na put dominacije koju su prekinuli milanski klubovi u Italiji.


Tagovi

JuventusPaul Pogba

Ostale Vijesti