PHIL NOBLE/Action Images
PHIL NOBLE/Action Images

Pogba do Božića odlučuje o budućnosti, United ima plan B

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.10.21. | 11:47

Što li će skuhati Mino Raiola?

Osim ako se situacija ne promijeni, Paul Pogba će u siječnju moći pregovarati o besplatnom prelasku u novi klub na ljeto 2022. godine. Interesa za njegove usluge ne nedostaje, naročito od strane PSG-a i Real Madrida. Telefon njegovog agenta Mina Raiole idućih tjedana teško da će prestajati zvoniti.

United je njegovom klijentu spreman ponudit plaću od 400.000 eura tjedno, ali moguće je i da će s drugih adresa stiči još teže ponude. Na Old Traffordu odlučni su da situaciju pokušaju razriješiti do Božića. Ako postane jasno da Francuz planira napustiti Otok, engleski mediji tvrde da će se United okrenuti Milanovom Francku Kessieju.

Reprezentativcu Obale Bjelokosti ugovor također ističe na ljeto i United bi njegovim dolaskom pokušao zakrpati rupu u veznom redu koju će ostaviti Pogbin odlazak. Povijest bi se mogla ponoviti, jer Pogba je United već jednom napustio bez odštete, kada se na ljeto 2012. kao 19-godišnjak pridružio Juventusu. Taj transfer mnogi označuju kao ponajveći propust Sir Alexa Fergusona ikada.

United ga je Pogbu prije pet godina vratio za više od 100 milijuna eura, a sada im prijeti ponavljanje neugodne prošlosti. Ukoliko dođe do ostvarenja plana B, Franck Kessie će se morati svojski potruditi kako bi dostojno zamjenio jednog od najboljih veznjaka na svijetu. Vjeruhemo da cijelu priču sa suzom u oku prati Donny van de Beek, o kojem izgleda u Manchester Unitedu nitko ne razmišlja kao mogućoj opciji, čak ni u slučaju Pogbinog odlaska.


Tagovi

Paul PogbaFranck KessieManchester United

Ostale Vijesti