Počinje čerupanje, Immobilea želi otočki gigant

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.06.20. | 08:37

Može li doći do megatransfera hit-napadača ove Europe?

Kako javlja Calciomercato, ono što se predviđalo je potvrđeno: Manchester United želi Ciru Immobilea.

Napadač koji je eksplodirao zadnje dvije sezone u Laziju, a pogotovo ove u kojoj je bio strijelcem 30 golova u 33 natjecateljske utakmice veoma je tražen, čelnici kluba s Old Trafforda vide ga kao rješenje za sve vlastite realizatorske rane.

I ostali klubovi zagrizli su za napadača koji je u prošlosti, između ostalih, nosio dresove Juventusa, Seville i Borrussije Dortmund. Među zainteresiranima se spominju i Liverpool kao i Napoli.

Immobile ima važeći ugovor do 2023. s Lazijom koji ove sezone igra snezacionalno, kandidati su za naslov Serie A i ne čudi da su klubovi usmjerili poglede prema njihovim najistaknutijim vedetama. Među kojima je strijelac 27 prvenstvenih pogodaka, šest ispred drugog Cristiana Ronalda, prvi na radaru.

No kako navode strani mediji, malo je vjerojatno da će napadač napustiti Rim. Oni talijanski čak navode da je vjerojatniji scenarij u kojem će produžiti vjernost ‘’nebeskoplavima’’ za još dvije sezone. No s obzirom na to tko ih lansira, možda možemo samo reći ‘’što je babi milo, to se babi snilo”.

 

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Cristiano RonaldoSevillaBorussia DortmundNapoliLiverpoolManchester UnitedLaziotransferiCiro Immobile

Ostale Vijesti