Marko Mrkonjic/PIXSELL
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Počeo je u Osijeku, bio standardan u Cibaliji i Istri 1961, a sad je pojačao drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.11.22. | 21:14

Ima preko 80 nastupa u HNL-u

Slavonski drugoligaš Bijelo Brdo potpisao je do kraja sezone ugovor s 29-godišnjim braničem Josipom Tomaševićem. Bijelo brdo trenutno je na pretposljednjem mjestu Prve NL s deset bodova koliko ima i Hrvatski dragovoljac, a jasno je s obzirom i na rezultate proteklih sezona da se žele što prije odmaknuti s trenutne pozicije. U tome bi im trebao pomoći iskusni branič koji je nogometni put započeo u Osijeku.

U Osijeku je dobio priliku tek jednom zaigrati, a u HNL-u je prvu pravu sezonu odigrao u dresu Cibalije. Odigrao je 31 utakmicu u dresu kluba iz Vinkovaca u HNL-u, a ukupno je nastupao za Cibaliju 67 puta. Standardan je bio i u Istri 1961 gdje je u dvije sezone odigrao 51 utakmicu u HNL-u, a ukupno je u prvom razredu hrvatskog nogometa upisao 83 nastupa, gol i asistenciju.

Prije dolaska u Cibaliju 2015. godine igrao je za Graničar iz Županje i Novigrad. Nakon dvije godine u Vinkovcima okušao se u Sloveniji gdje je igrao dvije godine za Rudar Velenje. Potom je uslijedio prelazak u Istru 1961 gdje je bio do ljeta 2021. godine sve do novog povratka u Cibaliju. U Vinkovcima je drugi mandat proveo do veljače ove godine kad se okušao u kosovskoj ligi gdje je igrao za Prištinu. (rv)



Tagovi

Prva nogometna ligaBSK Bijelo BrdoBijelo BrdoJosip Tomašević

Ostale Vijesti