Pobuna BBB-a! Bojkotiraju sutrašnju utakmicu Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.03.18. | 22:08

Poslali su priopćenje.

Dinamo inače novim pravilnikom na navijačku tribinu ne pušta mlađe od 18 godina bez pratnje ili pisanog dopuštenja roditelja. Već su ranije pokrenuli neke akcije, no sada su se odlučili za novi bojkot utakmica. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

˝S obzirom da uprava Kluba i dalje inzistira na provedbi pravilnika prema kojem postoje posebni uvjeti za prodaju ulaznica za našu tribinu navijačima mlađima od 18 godina, navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da na sutrašnjoj utakmici protiv Slaven Belupa neće biti organiziranog dolaska i navijanja na našem Sjeveru.

Ne postoji nikakav valjan razlog za ovakvo ponašanje Kluba, ono je bez sumnje usmjerena protiv naše grupe i iz tog razloga želimo poslati poruku svima da ova ucjena neće proći bez naše reakcije.

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Ova odluka vrijedi za ovu utakmicu i o svim budućim akcijama i potezima grupe pravovremeno ćemo obavijestiti sve naše pripadnike i ostale navijače Dinama˝.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

BBB

Ostale Vijesti