Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Pjaca: "Rijeka je u ovom trenu najbolji izbor za mene, za reprezentaciju je još rano"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 18:54

Održano

Veliko pojačanje za Rijeku - Marko Pjaca - odradio je predstavljanje na Rujevici. Nakon nekoliko godina borbi s ozljedama i minutažom u raznim klubovima, Pjaca se vratio u Hrvatsku i potpisao trogodišnji ugovor s Rijekom.

"Sretan sam i zahvalan Rijeci na prilici za novi početak. Dat ću sve od sebe da klub bude uspješan, da ostvarimo dobre rezultate. Imao sam želju vratiti se u Hrvatsku i Rijeka je u ovom trenutku najbolji izbor za mene. Jedva čekam početi i vidimo se već na sljedećoj utakmici", rekao je Pjaca na konferenciji za medije, održanoj na Rujevici.

"Zdrav sam, sto posto. Što se tiče spremnosti, vidjet ćemo kada počnem raditi s ekipom. Spremao sam se dobro, ali na kojoj sam razini vidjet ćemo kada krenu treninzi s momčadi. Mislim da sam spreman za utakmice. No, hoću li zaigrati već u nedjelju, to je pitanje za trenera."

Pjaca je stigao u Rijeku jučer navečer, kada je njegova nova momčad vodila tešku borbu protiv Lillea.

"Došao sam pred kraj utakmice. Mogu reći da mi je stvarno jako, jako žao, Rijeka je zaslužila proći. Dečki su stvarno odigrali stvarno strašnu utakmicu, kapa im dolje. Stvarno mi je žao što se nije prošlo u skupinu."

Povratak u reprezentaciju?

"Puno je prerano o tome pričati, tek sam nekoliko sati u klubu, nisam odigrao nijednu minutu tako da za to ima vremena", zaključio je Pjaca. (G)



Tagovi

Marko PjacaHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti