Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL

Pjaca ima ponude, ali još uvijek nije uvjeren da ih želi prihvatiti – Juventus nastavlja potragu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 15:25

U sličnoj situaciji poput njega je i Weston McKennie.

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca već neko vrijeme nije u planovima trenera Stare dame Maxa Allegrija. Pjaci su dane slobodne ruke u potrazi novog kluba, ali iako je na njegovu adresu stiglo nekoliko ponuda od turskih klubova, on i dalje nije uvjeren da to želi prihvatiti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, jedan od klubova koji bi htio Pjacu je Fatih Karagümrük SK, dok se po novom u utrku za njegovim potpisom ubacio i Antalyaspor. No, sve to ne znači da će Pjaca otići iz Torina. On je ušao u posljednju godinu ugovora te ne želi žuriti s odabirom novog kluba. Pričalo se i o Dinamu, ali nakon što je u klub stigao Stojković, šanse da se Pjaca vrati u Maksimirsku 128 su postale tek teorijske. Stara dama nastavlja portagu za klubom koji bi preuzeo ugovor nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca na sebe, ali to im, trenutno, ne ide najbolje.

No, nije Marko jedina 'persona non grata' u Torinu. Naime, klub se odlučio pod svaku cijenu riješiti i Amerikanca Westona McKenniea koji je prije tri godine stigao u Juventus iz Schalkea za ukupno 25 milijuna eura (prvo posudba od 4.5 milijuna eura, potom otkup za 20.5 milijuna eura), s tim da bi on ipak nešto lakše trebao do novog poslodavca. Nadalje, otpisan je i Leonardo Bonucci, s tim da je kod njega sasvim izvjesno da će u konačnici završiti ili u Fiorentini ili u Union Berlinu.

Pjaca je u Juventus stigao prije sedam godina iz Dinama te je i danas među tri najveća izlazna transfera u povijesti zagrebačkog kluba. Nažalost, zbog ogromnog broja ozljeda, 28-godišnji Zagrepčanin nikada do kraja nije ispunio svoj igrački potencijal, ali je isto tako igrač u čije znanje nikad nitko nije sumnjao. Od HNL-a, zasad, očito nema ništa, iako to djeluje kao dobar potez za njega, baš kao i za klub (Dinamo, Rijeka?) koji bi ga doveo.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko PjacaJuventusGermanijak transferinogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti