MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Pirlo o mogućem otkazu: "Mirno nastavljam svoj posao"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.03.21. | 08:28

Nogometna legenda ne planira napustiti klupu Stare dame.

Porto je u drami produžetaka u gostima kod Stare dame poražen rezultatom 3:2, no Portugalci prolaze dalje u četvrtfinale Lige prvaka zahvaljujući pogotku više u gostima, budući da su na svom terenu slavili 2:1.

Nakon utakmice, novinar Sky Sportsa Fabrizio Romano priupitao je stratega domaće momčadi, legendarnog Andrea Pirla, koji su mu sljedeći potezi te planira li napustiti klupu Stare dame nakon završetka sezone:

"Pozvan sam u Juventus kako bih sudjelovao u novom projektu, koji ide svojim tokom i dalje. Mirno nastavljam svoj posao", rekao je veliki veznjak Azzura.

Razočarano je prokomentirao i tijek utakmice:

"Kad napravite četiri velike pogreške u dvije utakmice, najčešće ispadate iz natjecanje."

Brojne kritike idu na račun Cristiana Ronalda, koji se prilikom drugogo pogotka Sergia Oliveire u 115. minuti okrenuo leđima u živom zidu, da bi lopta upravo ispod njega prošla.

"Ne znam što se dogodilo. Zna se tko kod nas ide u živi zid i nikad ranije se ovakva situacija nije dogodila, nikad nisu okrenuli leđa. Ne mislim da su se prepali lopte, više mi se čini da su mislili kako je predaleko da bi se ugrozio gol. Bila je to pogreška kakva se rijetko viđa."

Kritčan je bio i veliki Fabio Capello.

"To je neoprostiva pogreška. Ja sam za živi zid uvijek birao igrače koji se ne boje lopte. Ne smiješ se okrenuti u živom zidu, to se nikad ne radi", rekao je bivši talijanski izbornik za Sky.



Tagovi

JuventusAndrea PirloPorto

Ostale Vijesti