REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Pirlo našao novi angažman: Sjeda na klupu turskog kluba nakon mladog sunarodnjaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.06.22. | 18:02

Pirlov prvi trenerski angažman u seniorskom nogometnu bio je kada u sezoni 2020./2021. kada je preuzeo Juventus, završio na četvrtoj poziciji, te osvojio Kup i Superklup Italije, ali Stara dama ipak nije produžila ugovor s njim pa je posljednjih godinu dana nogometna legenda malo odmarala, ali sada kreće u nove pobjede

Ikona talijanskog, ali i svjetskog nogometa, Andrea Pirlo je na korak do potpisa s turskim klubom, Karagümrükom. Bivši trener Juventusa trebao bi se uskoro priključiti momčadi i postati dijelom turskog nogometa.

Tvrdi to cijenjeni novinar i stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Karagümrük je klub koji je prošlu sezonu turskog prvenstva završio na osmom mjestu. Gazzetta dello Sport piše da će legenardni Pirlo potpisati jednogodišnji ugovor kako bi imao priliku upoznati situaciju, a onda i odlučiti hoće li nastaviti suradnju ili ne. Prošle je godine ovaj klub vodio Francesco Farioli, 33-godišnji talijanski trener, a u klubu igra i nekolicina igrača koji znaju kako je biti u Serie A što će Pirlu zasigurno pomoći u prilagodbi.

Podsjetimo, Pirlov prvi trenerski angažman u seniorskom nogometnu bio je kada u sezoni 2020./2021. kada je preuzeo Juventus, završio na četvrtoj poziciji, te osvojio Kup i Superklup Italije, ali Stara dama ipak nije produžila ugovor s njim pa je posljednjih godinu dana nogometna legenda malo odmarala.



Tagovi

Andrea PirloTurska

Ostale Vijesti