Action images
Action images

Pippo i Simone - bratski (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 22:34

Miran dan na Čizmi.

Na današnjem rasporedu Serie A imali smo prilike uživati u dvije utakmice, ali pokazalo se kako ni jedna ni druga nisu bile pretjerano atraktivne.

Prvi su na teren izašli nogometaši Udinesea i Crotonea, a na toj utakmici mreže su mirovale. Domaćin je bio bolji, bili su bliže pobjedi, ali De Paul, Pussetto i Nestorovski u konačnici nisu uspjeli svladati Cordaza. Obje su momčadi ostale na istim pozicijama na kojima su bile prije početka utakmice pa je tako Udinese i dalje 10., a Crotone 20.

U drugoj utakmici snage su odmjerili nogometaši Beneventa i Lazija, ali taj susret bio je puno zanimljiviji po tome što su na suprotnim snagama bila dva brata Inzaghi - Pippo kao trener Beneventa i Simone kao trener Lazija.

Utakmica je završila rezultatom 1:1, strijelci pogodaka bili su Immobile (25') za goste te Schiattarella (45') za domaćina. Bratska podjela bodova...

Ovim rezultatom Lazio je ostao na osmo mjestu Serie A s 18 osvojenih bodova u 12 prvenstvenih utakmica, dok je Benevento sa šest bodova manje trenutno na 13. mjestu.

Pogodak kapetana Lazija za vodstvo gostiju pogledajte OVDJE

Pogodak kapetana Beneventa za izjednačenje pogledajte OVDJE


Tagovi

Simone InzaghiFilippo InzaghiBeneventoLazioSerie A

Ostale Vijesti