Foto: Miro Gabela/www.hajduk.hr
Foto: Miro Gabela/www.hajduk.hr

Pioniri Hajduka podignuli trofej na Maksimiru

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.05.23. | 15:13

U kadetskoj konukurencciji u kojoj je prvak Osijek, Hajduk je pobijedio vršnjake Dinama, također u Maksimiru rezultatom 4-2.

Pioniri Hajduka u posljednjem kolu natjecanja u 1. HNL osvojili su bod u derbiju s Dinamom na Maksimiru. Utakmica je imala revijalni karakter jer je Hajduk znatno prije kraja ostvario veliku prednost, nedostižnu za sve pratitelje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a nakon samo tri minute igre u nastavku Dinamo je udarcem glavom u vodstvo doveo Karlo Pajsar. Tri minute kasnije izjednačio je nakon asistencije Filipa Bokana preciznim udarcem Ante Bartulović i postavio konačan rezultat derbija.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Momčad trenera Zlatka Jerkovića prije četiri dana u Rijeci je uvjerljivom pobjedom nad Osijekom osvojila i Hrvatski nogometni kup, pa je dvostruka kruna zasluženo završila na Poljudu. Nakon utakmice Dinamo - Hajduk upriličena je mala svečanost na kojoj su Bijelima uručeni pobjednički pehar i medalje za osvojeno prvo mjesto, stoji na stranicama Hajduka.

Pioniri: Dinamo - Hajduk 1-1.

Igralište: Maksimir.

Sudac: Filip Dragašević (Zagreb).

Strijelci: 1-0 Pajsar (38.), 1-1 Bartulović (41.).

Inače, u kadetskoj konukurencciji u kojoj je prvak Osijek, Hajduk je pobijedio vršnjake Dinama, također u Maksimiru rezultatom 4-2.

KADETI: Dinamo - Hajduk 2-4.

Igralište: Maksimir

Sudac: Goran Pečarić (Zagreb)

Strijelci: 0-1 Prodanović (6.), 1-1 Mikić (11.), 1-2 Matić (33.), 2-2 Miljak (59.), 2-3 Marušić (75.), 2-4 Lekaj (90+2 – 11 m).



Tagovi

NK Hajduk SplitHajdukNogometna škola GNK DinamoGNK Dinamo

Ostale Vijesti