REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Pioli: "Pobijedili smo i to je dobro, ali mi možemo i moramo još bolje od ovoga"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.09.22. | 21:50

"Bez obzira na pobjedu, radili smo neke velike greške, kod gola, primjerice. Da, odigrali smo dobro, pobijedili, ali ja želim više.", kazao je Milanov trener

Stefano Pioli nije previše pričao, ali ukratko je kazao što je imao. Naravno, zadovoljan je pobjedom, Milanova svaka u Ligi prvaka je bitna i lijepa.

"Lani nismo uspjeli napraviti rezultat u Ligi prvaka, a sad smo dobro krenuli. Imali smo i veću šansuu ovoj utakmici, jer smo imali enegiju naših navijača, to smo iskoristili. Ali, možemo i bolje i više od ovoga", nije euforičan bio Milanov trener nakon 3:1 pobjede nad Dinamom.

Pričao je najviše o Leau s čijom igrom nije bio sasvim zadovoljan, iako je izborio kazneni udarac i asistirao za drugi gol?

"Možda se previše želio iskupiti za crveni karton u prvenstvu, iako mi se nije trebao ispričavati. Možda je mogao dati malo više, ali izborio je kazneni udarac. Igrač takvog talenta može i dalje napredovati i napredovat će."

Onda je još malo naglasio jednu stvar.

"Možemo se još puno poboljšati, jer radili smo velike greške, kod gola, primjerice... Da, odigrali dobro, pobijedili, ali ja želim više."

U jednom je trenutku djelovao kao da se svađa s igračima kod aut linije?

"Ma ne, nisam se svađao, ja sam samo često energičan, anksiozan. I govorio sam im da moraju držati pozicije, da moraju biti oprezni."

Giroud je izjavio da bi želio više igrati. Što on misli o toj izjavi?

"Drago mi je da igrači žele igrati, ali nas je ovdje puno, dosta je utakmica i treba to uzeti u obzir. Ja sam ovdje trener, ja odlučujem i radim posao koji mi je u opisu.", poručio je trener Rossonera.

Liga prvaka

Srijeda, 14. rujna

Skupina E

Milan – Dinamo 3:1

Chelsea – RB Salzburg 21.00



Tagovi

Stefano PioliMilanGNK DinamoLiga prvaka

Ostale Vijesti