REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Pioli otkrio kada očekuje povratak Rebića, Ibrahimovića i Mandžukića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.03.21. | 15:51

Srećom, neće dugo biti bez svojih balkanskih aseva.

Trener Milana, Stefano Pioli, pred novinarima je najavio derbi koji njegovi Rossoneri igraju ove nedjelje protiv Napolija od 20.45h.

Sutrašnji derbi najavljuje kao utakmicu od iznimnog značaja te da ne gleda dalje od nje.

"Moramo se fokusirati na sutrašnju utakmicu. To je najvažnija utakmica. Ne možemo raditi računice, nego samo nastojati pobijediti u što većem broju utakmica. Prvenstvo je dugo i još je ostalo stvari koje se trebaju odlučiti. Samo jednom smo se opustili, a to je bilo u Speziji. U ostalim susretima nije nedostajalo odlučnosti. Treniram vrlo odgovornu skupinu igrača, kvalitetnu skupinu. Čak i kada nam nedostaje nekoliko igrača, opet mogu računati na snažne nogometaše", rekao je Pioli.

Osim toga, dotakao se povratka balkanskih nogometaša (Rebić, Mandžukić i Ibrahimović) kojie ne igraju zbog ozljeda, premda ih jako dobro mijenja Rade Krunić iz BiH.

"Ozlijeđeni su Calabria i Romagnoli, koji je trenirao s momčadi, ali i dalje ima problema. Mislim da će igrati Theo Hernandez, Hakan Calhanoglu i Ante Rebić. Na Ibrahimovića, Mandžukića i Ismaela Bennacera trebat ćemo čekati do narednog tjedna. Ibrahimović je naš svjetionik, ali imamo još mnogo lidera", optimistično je završio Pioli.



Tagovi

Stefano PioliMilanAnte RebićMario MandžukićZlatan Ibrahimović

Ostale Vijesti