REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Pioli: “Juventus je favorit za Scudetto”

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.09.23. | 17:00

Izjava trenera Milana neće dobro sjesti navijačima…

Nakon šest odigranih kola, situacija u Serie A je sljedeća: Na vrhu su Inter i Milan s 15 bodova, dok je na trećem mjestu Stara dama koja je dosad skupila dva boda manje od milanskih klubova. Navijači Rossonera vjeruju da Piolijeva momčad ove sezone, pogotovo jer su ljetos uspjeli zadržati Hernandeza i Leaa, može otići do kraja i doći do svojeg jubilarnog 20. Scudetta, ali trener Stefano Pioli kao glavnog kandidata za naslov ističe – Juventus.

“Prvenstvo? Po meni će se četiri momčadi boriti za naslov, a favorit je Juventus. Zašto? Zato što nemaju europskih obveza”, rekao je na konferenciji za medije trener Rossonera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Milan u subotu na San Siru dočekuje Lazio, a domaćinima će za ovaj ogled nedostajati Maignan, Kalulu, Caldara, Bennacer, Krunić…

“Trenutna situacija na prvenstvenoj ljestvici ne znači ništa, bitno je samo kako ćemo se pripremiti za utakmicu i kakav će biti naš pristup. Zadovoljan sam kako smo izgledali u posljednje dvije utakmice”, dodao je.

Inače, Pioli je dvije godine bio trener Lazija, a u 91 utakmici na klupi rimske momčadi skupio je 44 pobjede, 20 remija i 27 poraza.

Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 18 sati. (G)



Tagovi

Stefano PioliMilanSerie Ascudetto

Ostale Vijesti