Pimont osvojio Dugave, saznali smo putnike na Šalatu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.08.17. | 12:36

Program na šalati počinje 31. kolovoza, a završava 1. rujna.

Završen je i posljednji turnir u sklopu Trofeja Dinamo, a koji se održao u Dugavama. Turnir je osvojio Pimont koji je nakon utakmice bez golova, boljim izvođenjem sedmeraca slavio protiv Caffe Bara Dobermann. U utakmici za treće mjesto, „broncu“ je uzela ekipa Pulse-Night Club koja je bila hladnokrvnija od Tiskare Dikopa u raspucavanju sedmeraca. Titula najboljeg golmana pripala je Pavi Ježiću, a najboljeg igrača Antoniju Sekuliću, obojici iz pobjedničke ekipe. Najbolji strijelac bio je Filip Vojnović iz ekipe Pulse-Night Cluba. Ipak, Pimontu ni slavlje u Dugavama nije bilo dovoljno za plasman među osam najboljih za završnicu na Šalati.

Podsjećamo, na Šalati se igra velika završnica 31.8. i 1.9. Prvog dana programa (31.8.), odigrat će se četvrtfinalni i polufinalni dvoboji. Ovo su ekipe koje su ostvarile plasman: Jelena Trade, Caffe bar Dobermann, Cvjetno Poliklinika Milojević, Gold Cafe, MNK Kustošija, Playbox-Mr. Jack, Tiskara Dikopa i Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi.

U petak 1.9. je glavni program Šalate, a prije utakmice iznenađenja i oproštaja legendarnog Antonija Franje, vidjet ćemo i samu završnicu Trofeja Dinamo. U 18 sati odigrat će se utakmica za treće mjesto, a odmah iza nje i finalna utakmica, gdje ćemo konačno saznati tko su najbolji zagrebački hakleri.

(Foto: Futsal Dinamo)


Tagovi

Futsal DinamoFutsalDinamo ZagrebTrofej Dinamo

Ostale Vijesti